Publieke ruimtes

Kunst in publieke ruimtes levert een bijdrage aan de sfeer en gevoel. Het is niet voor niets dat in ziekenhuizen steeds meer aandacht is voor de aankleding van de omgeving waar patienten en bezoeker zich bevinden. Kunst draagt bij aan het welbevinden van mensen. De Happy Nosy XXL Neusmannen en grote giraffes komen goed tot hun recht in publieke ruimtes zoals in entrees van ziekenhuizen en andere grote bedrijven. De objecten zijn gemaakt van acrylic kunsthars en zo stevig dat je erop kan zitten of dat zelfs kinderen erin kunnen klimmen. Daarnaast werk ik met papier pulp materialen op een houten frame. Deze beelden zijn stevig en licht dus makkelijk verplaatsbaar.  Meerdere beelden staan bij bedrijven en organisaties in bruikleen en rouleren van tijd van tijd. Voor organisaties voer ik maatwerk kunstprojecten uit. 

 

 

Sorteer op
 • Neusman XL On the move
  Neusman XL On the move

  Beeld gemaakt van acrylic kunsthars, geschikt voor binnen. De kern bestaat uit houtwerk en is gelamineerd met lagen acrylic kunsthars. Een stterk materiaal te vergelijken met polyester. Geschikt voor gebruik in grote ruimtes, je…

  € 2.300,00
 • Neusman XL Java
  Neusman XL Java

  Groot beeld gemaakt van kunsthars. Overwegend felle kleuren geinspireerd op het landschap van Midden Java Indonesie. Geel, rood en oranje tinten met groene en lichtblauwe accenten.

  Beeld gemaakt van acrylic kunsthars, geschikt…

  € 2.100,00
 • Neusman XXL
  Neusman XXL

  Neusman XXL, groot beeld gemaakt van kunsthars

  € 3.900,00
 • Neusman XXL De Polbeek Zutphen, PROJECT
  Neusman XXL De Polbeek Zutphen, PROJECT

  In opdracht van De Polbeek Zutphen

  Zie, Lach, Leef

  De vorm van het beeld symboliseert het gedachtegoed van de organisatie: kijk verder, je leeft met elkaar, ontmoetingen zijn waardevol en binnen handbereik. Er is meer, men kan…

 • Neusmannen XL Zuidwester Middelharnis, PROJECT
  Neusmannen XL Zuidwester Middelharnis, PROJECT

  In opdracht van Zuidwester Middelharnis

  Zorgorganisatie Zuidwester viert haar 40 jarig jubileum en dat wordt groots gevierd. De kunst krijgt de nodige aandacht en is opgenomen in de festiviteiten.

  Zes objecten gaan we medio juni…

© 2021 - 2022 LeeuwProducties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel