Sorteer op
 • Giraffe tuinbeeld Goud Blauw en Roest NIEUW
  Giraffe tuinbeeld Goud Blauw en Roest NIEUW

  Giraffe gemaakt van massief gegoten neolith, kunsthars. Beschilderd en gespoten met verf en spuitbus, gemeleeerd goud , blauw , oranje met blauwe en paarse accenten. Vervolgens afgelakt met een hoogglans transparante twee…

  € 1.795,00
 • Giraffe tuinbeeld Steenlook Antraciet Grijs NIEUW
  Giraffe tuinbeeld Steenlook Antraciet Grijs NIEUW

  Giraffe gemaakt van massief gegoten neolith, kunsthars. Bewerkt met een steenlook verf, gemeleeerd antraciet- zwart grijs en afgelakt met een hoogglans transparante twee componenten lak. De giraffe wordt geleverd op een grijze…

  € 1.795,00
 • Giraffe Goud
  Giraffe Goud

  Giraffe gemaakt van massief gegoten neolith, kunsthars. Gespoten met een glimmend goudkleur. De giraffe wordt geleverd op een betonnen sokkel. De totale hoogte is ca 160 cm.

  € 1.750,00
 • Giraffe Zwart
  Giraffe Zwart

  Giraffe gemaakt van massief gegoten kunsthars. Zo zwaar als steen. Gespoten in een hoogglans zwarte lak. Wordt geleverd met een betonnen sokkel. De totale hoogte is ca 160 cm.

  € 1.250,00
 • Giraffe Gekleurd VERKOCHT
  Giraffe Gekleurd VERKOCHT

  Giraffe uit 1 stuk gegoten neolith kunsthars en beschilderd. Afgewerkt met een twee componenten lak. Wordt geleverd op een standaard betonnen sokkel. De totale hoogte is ca 160 cm.

  € 1.250,00
 • Giraffe Brons VERKOCHT
  Giraffe Brons VERKOCHT

  Giraffe gemaakt van massief gegoten neolith, kunsthars. Gespoten met een bronsverf en de verf zal net zoals echt brons na verloop van tijd verweren. De verflaag blijft intact. De giraffe wordt geleverd op een betonnen sokkel. De…

  € 1.650,00
 • Giraffe tuinbeeld Brons verweerd VERKOCHT
  Giraffe tuinbeeld Brons verweerd VERKOCHT

  Giraffe gemaakt van massief gegoten neolith, kunsthars. Bewerkt met een bronslook verf. De giraffe wordt geleverd op een grijze betonnen sokkel. De totale hoogte is ca 160 cm.

  € 1.795,00

Tuinbeelden

Deze tuinbeelden zijn gemaakt van massief gegoten neolith, beschilderd en gedecoreerd en vervolgens afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten laklaag. UIteraard weersbestendig en kleurvast. Onder de voet zit een draadstaal pin voor de verankering op een sokkel. Hoogte van het beeld is 90 cm, op een sokkel ca 160 cm. De beelden zijn massief en keihard, zo zwaar als steen. Gewicht ca 35 kg.

Mocht een beeld verkocht zijn kan ik een soortgelijk beeld maken. De levertijd van een beeld is ca. 8 weken.

© 2021 - 2023 LeeuwProducties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel